Långdragen förkylning

Jag känner som att meningen med mitt liv hat försvunnit – såna känslor hos mig brukar bero på att jag blivit/varit förkyld och inte kunnat träna. SÅ också nu. För 8 dagar sedan blev jag störtförkyld. Det var feber, trött och ont i ansiktet. Sedan blev det kanske mer alkohol än vad det borde bli när man är så pass förkyld och så sitter jag nu här. Fortfarande inte frisk. Hade så sent som igår bröstsmärtor när jag gick upp för trappor vilket inte känns stabilt nog att dra vare sig till stallet eller till gymmet. Jag vet att min kropp vinner på att jag vilar när jag är sjuk men mentalt får jag bilder framför mina ögon på fladdrig hud och förtvinade muskler. Det må vara smått stört men jag skulle nog må psykiskt bättre om jag gick till gymmet trots en infektion i kroppen. Jag har dock lovat mig själv att inte hålla på så. Jag hade en period i mitt liv när träning blev destruktivt. Jag vet att många har problem att komma iväg till gymmet. Jag har svårt att låta bli även när jag inte borde gå dit. Därför lider jag igenom min förkylning och låter bli gymmet. Sannolikt kommer den strategin bespara mig från hjärtmuskelinflammation och andra hemskheter. Jag behövde bara få klaga lite på hur hemskt det är att jag inte kan lyfta tunga saker. Så klagat klart. Nu ska jag gå och sova istället. Behöver det för återhämtningen!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>