Drömpass på karaten

Igår var jag iväg och tränade karate. Som ni kanske har förstått är det problematiskt mellan mig och karaten. Vanligen får jag ont efter träningen och känner mig bara allmänt sliten och trasig. Igår var jag där och tränade med måde mellangruppen och med avancerade gruppen. Kors i taket alltså, för jag hade varken ont under träningen, efter träningen eller nu, dagen efter. Vi hade ett riktigt bra pass igår, dels var det bra på grund av bra upplägg men sedan var det riktigt bra också på grund av hur många vi var där. Vi var SÅ HIMLA MÅNGA. Det är alltid himla peppande att vara många på träningen. På avancerade passet var vi liksom hela lokalen full, det är otroligt roligt när man är så många, det blir en helt annan feeling och man blir som sjukt mycket mer taggad. Igår började vi med ”vanlig” träning, vilket innebär fys som uppvärmning. Sedan lite vanlig kihon (grundtekniken) fram och tillbaka i lokalen och lite parövningar. Efter det avslutades mellanpasset med kata. Andra passet inleddes med kumite, vilket jag var nervös över, men det gick bättre än förväntat. Jag var rädd att jag skulle bli rädd och inte tycka att det var kul och att jag skulle göra mig illa. Inte då. Det var roligt, jag kände mig enormt långsam och seg i benen, det är gymmets fel men det var roligt. Det sjukaste jag vet är hur kul jag tycker det är att gå till karaten och slåss. Alltså det är ju inte slåss som på gatan, men det är så himla roligt. Varför då? Jag vet inte men det är det. Vi tränade lite grundteknik, parövningar och kata på avancerade passet också men jag vill som stanna upp vid kumiten (fighten). Vill dröja mig kvar där och känna efter lite till. Stanna kvar i den bra känslan jag hade igår. Wihoo.

Idag är det onsdag vilket innebär ridning och stallet. Dessutom är jag lire förkyld så det är nog bra om jag lugnar mig idag. Hej och hå vad det går.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>