Lediga helger

Jag kommer att vara ledig alla helger min resterande skoltid. det är ett beslut som kändes jobbigt och konstigt när jag tog det men som växer på mig. Tänka sig att få ha två hela dagars återhämtning VARJE vecka. Så har jag nog aldrig levt förut. Det blir bra. Eftersom jag nu upplever att jag har en uppsjö av ledig tid tänkte jag faktiskt passa på att göra något av den. Tidigare har det ibland blivit lite så för mig att den tiden jag har som är ledig har behövts till typ: Sitta och vila, göra ingenting osv. Nu känner jag som att jag kan ta för mig. Som att jag faktiskt kan göra skit. Hallelujah! Frågan är bara: vad ska jag ta mig för och hur mycket är rimligt om det är en dag i veckan man har att disponera. Dagens agenda: Researcha resmål som är trevliga i januari. Äta pannkakor. Träna ett ryggpass. Äta middag med Alvin. Så.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>