Föreläsning om doping med Arne Ljungkvist

Kom hem från Rotebro för ett tag sedan, där var jag på föreläsning om doping. boxningsklubben som delar lokaler med oss hade fixat dit professor Arne Ljungkvist som pratade om doping, om arbete mot doping och historien om dopingarbetet inom svensk och internationell idrott. Det är intressant och en viktig fråga det här med doping. Jag har dock så svårt att förstå hur man ens ska vilja ta piller eller preparat eller bloddopa sig. Det är farligt och man gör bara inte så. Det är fusk. Och farligt. Men intressant hur folk resonerar.

nu är det paradise hotel som gäller sedan sova.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>